Klaartje Quirijns maakte een uiterst intiem portret van Anton Corbijn, een van de meest invloedrijke visueel kunstenaars van de afgelopen decennia.

Anton Corbijn, Inside Out geeft een nog niet eerder vertoond inzicht in zijn complexe karakter en werkwijze. Klaartje Quirijns volgde Anton Corbijn gedurende meer dan drie jaar in zijn werk is als fotograaf, filmmaker en ontwerper. Hij doolt over de wereld en is altijd met zijn werk bezig. De opoffering van zijn privéleven versus het bereiken van een groot publiek en erkenning versus eenzaamheid, vormen de rode draad van deze onthullende film.

Binnenkort verschijnt er in het Fanclubblad een review van deze schitterende documentaire. Dankzij Dutch Filmworks, http://www.dfw.nl, zijn wij in de gelegenheid om exemplaren te verloten. Een exemplaar via onze Facebook pagina en website, alleen voor geregistreerde leden, en een via het Fanclubblad.

Wil je meedoen geef dan antwoord op de volgende vraag:

• Wat is de geboorteplaats van Anton Corbijn.